top of page

ZOLEN

Tijdens het skiën en boarden krijgen je voeten het zwaar te verduren. De constante druk doet je voeten uitzetten en pijn kan ontstaan. De techniek echter staat niet stil. Veel voetproblemen zoals knellende voeten, een loszittende hiel, een pijne achillespees, koude voeten, en nog zoveel meer, kunnen verholpen worden door middel van een inlegzool. 95% van de skiërs en snowboarders verkiest een schoen met inlegzool boven één zonder inlegzool. Ook mensen zonder voetproblemen merken een verschil.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Als eerste gaan we uw voeten apart analyseren. Dit is heel belangrijk, aangezien elke voet uniek is. We kijken naar de vorm, de grootte, de drukverdeling en de beweging van elke voet afzonderlijk. Na deze analyse weten we wat voor type voeten u heeft en kunnen we verder op zoek naar de juiste inlegzool.

Voorgevormde standaardinlegzool

Een groot aantal skiërs en snowboarders is al geholpen met een voorgevormde standaardinlegzool. Deze zijn speciaal ontworpen voor een maximale voetstabiliteit, een betere ondersteuning en dus ook een prima drukverdeling over de hele voet. Daarnaast voorkomen ze vermoeide, knellende en oververhitte of koude voeten. Afhankelijk van het type voet dat je hebt, word je een inlegzool met een lage, normale of hoge voetboog aangeboden.

Custom inlegzool, 100 % individuele aanpasbare inlegzool

Voor een aantal mensen zijn deze bovengenoemde voorgevormde standaardinlegzolen niet genoeg. Ze hebben nood aan een persoonlijk en dus 100 % op maat gemaakte inlegzool. Deze bieden hen een optimaal comfort, maximale stabiliteit en precisie aan. Ze voorkomen vermoeide, knellende en oververhitte of koude voeten.

Wij gebruiken hiervoor de custom technologie van Sidas. Zolen voor in werkschoenen, laarzen, fietsschoenen, sportschoenen, ... maken wij ook. Dit is dezelfde werkwijze maar andere zolen.

bottom of page